Nazaj

Gregor Hrovat se seli v Francijo

19
sep.
2020
  • Člani

Domžale - Košarkarski reprezentant Gregor Hrovat po dobrih dveh tednih zapušča Helios in se seli v Francijo k Choletu, s katerim bo igral tudi v Fibini ligi prvakov.

26-letni Primorec, ki lahko igra na položajih dve in tri, je z domžalskim klubom podpisal odprto pogodbo. Po šestih letih je tako znova oblekel dres Heliosa, a le za kratek čas. Hrovat je v Domžale prišel že v mlajših selekcijah iz koprskega Koša. Štiri sezone je igral za Olimpijo, zadnji dve pa preživel v tujini. Najprej se je preizkusil v Nemčiji pri Bayreuthu, v pretekli sezoni pa je igral v Turčiji za Afyon, kjer je v državnem prvenstvu v povprečju dosegal 12,1 točke, 4,1 skoka in 4,8 podaje na tekmo. V zadnjem obdobju je tudi stalni član slovenske reprezentance.

"Rad bi se zahvalil domžalskemu klubu za lep sprejem. Direktorju, trenerskemu štabu, soigralcem in drugim v klubu, ki so mi omogočili kakovostne treninge v tem času. Nov izziv je enostavno preveč mamljiv. Žal se naša skupna pot že drugič končuje, ampak vedno se je lepo vrniti domov in resnično verjamem, da se bom še kdaj," je za klubsko spletno stran dejal Hrovat.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se