Nazaj

Idrija bo to soboto v znamenju košarke 3x3

14
jul.
2020
  • Košarka 3x3

Ljubljana - Športni park Stanka Bloudka v Idriji bo namreč prizorišče četrtega oziroma predzadnjega kvalifikacijskega turnirja državnega prvenstva v košaki 3x3. Ekipo lahko prijavite na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije, tudi tokrat pa se bodo zanimivi košarkarski dvoboji odvijali v sedmih kategorijah.

Dosedanji razplet kvalifikacijskih turnirjev letošnjega državnega prvenstva v košarki 3x3 obeta zanimivo nadaljevanje in razburljiv zaključek sezone. To še posebej velja za kategorijo članov, saj je na uvodnih treh turnirjih na najvišjo stopničko vsakič stopila druga ekipa. V Športnem parku Stanka Bloudka v Idriji nas tako v soboto čaka hud boj za vsako žogo.

LESTVICE DP PO TREH KVALIFIKACIJSKIH TURNIRJIH

Svojo ekipo lahko prijavite TUKAJ, kjer najdete tudi več informacij o tekmovanju. Tudi letos prvenstvo potekala v sedmih kategorijah, in sicer:

ČLANI - pravico nastopa imajo igralci, rojeni do vključno 31.12.2004,
ČLANICE - pravico nastopa imajo igralke, rojene do vključno 31.12.2004,
FANTJE U23 - pravico nastopa imajo igralci, rojeni od leta 1997 do vključno 2004,
FANTJE U17 - pravico nastopa imajo igralci, rojeni od leta 2003 do vključno 2006,
DEKLETA U17 - pravico nastopa imajo igralke, rojene leta 2003 in mlajše,
FANTJE U14 - pravico nastopa imajo igralci, rojeni od leta 2006 do vključno 2008,
REKREATIVCI - pravico nastopa imajo igralci, ki v tekmovalni sezoni 2019/20 niso imeli podeljene pravice nastopa v 1., 2. ali 3. ligi državnih prvenstev pod okriljem FIBA.

Turnir bo izpeljan v skladu z navodili in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), zato se vse udeležence že vnaprej poziva, da striktno upoštevajo vsa navodila organizatorja.

Do velikega finala državnega prvenstva v košarki 3x3, ki bo 8. avgusta na Slovenski cesti v Ljubljani, ekipe po turnirju v Idriji zadnje kvalifikacijsko merjenje moči čaka 1. avgusta v Mariboru.

VSE O 1. KVALIFIKACIJSKEM TURNIRJU V LJUBLJANI
VSE O 2. KVALIFIKACIJSKEM TURNIRJU V VELENJU
VSE O 3. KVALIFIKACIJSKEM TURNIRJU V NOVEM MESTU

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se