Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

10
jan.
2021
  • 1. SKL
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Igralci 1.SKL in igralke v 1.SKL za ženske bodo v prihajajočem tednu v ustaljenem ritmu odigrali skupaj 10 tekem. Dve tekmi bosta predvajani v prenosu na televiziji Sportklub, njihove kamere bodo v Šenčurju, kjer bo 11. januarja gostoval Šentjur in v Rogaški Slatini, kamor v goste 13. januarja prihaja Krka. Pri dekletih se v Grosuplju obeta zanimivo srečanje v boju za četrto mesto, ki vodi v polfinale državnega prvenstva.
FOTO: Drago Perko/KK Krka

1. SKL ZA MOŠKE

V 1.SKL bosta v prihajajočem tednu odigrani še dve tekmi 14. kola 1.SKL in vse štiri tekme 15. kola. V obeh kolih lahko pričakujemo kar nekaj zanimivih srečanj, saj ni še veliko priložnosti za uvrstitev v Ligo za prvaka. V boju za Ligo za prvaka kaže na troboj med Šenčurjem, Termami Olimia Podčetrtkom in Šentjurjem. Direkten dvoboj med Šenčurjem in Šentjurjem si bo moč ogledati v neposrednem televizijskem prenosu na Sportklubu. Terme Olimia Podčetrtek pa čaka zelo zahtevno gostovanje v Domžalah. Tudi tekma v Rogaški Slatini bo predvajana v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub. Ostale tekme prihajajočega tedna bodo seveda na voljo v SPLETNIH PRENOSIH.

1. SKL, 14. kolo
Ponedeljek, 11. januar, ob 18.00
KRKA : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)
Ponedeljek, 11. januar, ob 20.00
GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR : ŠENTJUR (STATISTIKA) – prenos na Sportklubu

1. SKL, 15. kolo
Sreda, 13. januar, ob 18.00
ROGAŠKA : KRKA (STATISTIKA) – prenos na Sportklubu
Petek, 15. januar, ob 19.00
HELIOS SUNS : TERME OLIMIA PODČETRTEK (STATISTIKA)
Sobota, 16. januar, ob 16.30
ZLATOROG LAŠKO : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA (STATISTIKA)
Sobota, 16. januar, ob 18.00
ŠENTJUR : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL

1. SKL ZA ŽENSKE

V prihajajočem tednu bodo dekleta v 1.SKL nadaljevala s 3. kolom drugega dela tekmovanja v državnem prvenstvu. Prve tri ekipe na lestvici bodo v svojih tekmah veljale za jasne favoritinje, medtem ko bo zelo zanimiva tekma v Grosuplju, kjer bo gostovala Jasmin sport Ledita. Grosupeljčanke morajo to tekmo poizkusiti zmagati, da lahko upajo na priključek do četrtega mesta, ki kasneje vodi v polfinale državnega prvenstva, zato bo tekmovalno ta tekma res pomembna.

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 3. kolo
Torek, 12. januar, ob 17.00
AKSON ILIRIJA : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)
Sobota, 16. januar, ob 16.30
MARIBOR : TRIGLAV (STATISTIKA)
Sobota, 16. januar, ob 18.00
GROSUPLJE : JASMIN SPORT LEDITA (STATISTIKA)
Sobota, 16. januar, ob 19.15
JEŽICA : PRO-BIT KONJICE (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se