Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

17
jan.
2021
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Igralci 1.SKL se približujejo zaključku prvega dela tekmovanja v državnem prvenstvu, igralke v 1.SKL za ženske pa so že dobro zakorakale v drugi del tekmovanja. Oboji bodo v prihajajočem tednu v ustaljenem ritmu odigrali skupaj osem tekem. S televizijskimi kamerami Sportkluba bomo med tednom prisotni v Novem mestu, kjer bo Krka gostila Šentjur. Pri dekletih bo spet zanimivo spremljati ljubljanski mestni derbi med Ježico in Aksonom Ilirijo.
FOTO: KK Šentjur

1. SKL ZA MOŠKE

V 1.SKL bodo v prihajajočem tednu odigrane tri tekme 16. kola, saj Helios Suns potujejo v mehurček, kjer bodo odigrali nekaj tekem regionalne lige. Dvoboj med Krko in Šentjurjem si bo moč ogledati v neposrednem televizijskem prenosu na Sportklubu. Terme Olimia Podčetrtek pričakuje tekmo proti Hopsom, ki jo morajo nujno zmagati, da bi lahko še naprej računali na uvrstitev v Ligo za prvaka. Zlatorog Laško in ECE Triglav bosta odigrala tekmo, v kateri si bosta poizkusila zagotoviti boljše izhodišče v Ligi za obstanek. Tekmi v Podčetrtku in Kranju bosta seveda na voljo v SPLETNIH PRENOSIH.

1. SKL, 16. kolo
Sreda, 20. januar, ob 18.00

KRKA : ŠENTJUR (STATISTIKA) – prenos na Sportklubu
Sobota, 23. januar, ob 18.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)
Sobota, 23. januar
ECE TRIGLAV : ZLATOROG LAŠKO (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL

1. SKL ZA ŽENSKE

V prihajajočem tednu bodo dekleta v 1.SKL nadaljevala s 4. kolom drugega dela tekmovanja v državnem prvenstvu, odigrana pa bo tudi zaostala tekma 1. kola drugega dela tekmovanja. Grosuplje in Maribor bosta zato v prihajajočem tednu odigrala po dve tekmi. Tosama Ledita in Grosuplje bosta še naprej bila bitko za 4. mesto na lestvici, oba imata v tem tednu pred seboj zahtevni gostovanji, zanimiv pa bo tudi mestni derbi med Ježico in Aksonom Ilirijo.

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 1. kolo
Četrtek, 21. januar, ob 17.00

MARIBOR : GROSUPLJE (STATISTIKA)

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 4. kolo
Sobota, 23. januar, ob 16.30

PRO-BIT KONJICE : TOSAMA LEDITA (STATISTIKA)
TRIGLAV : GROSUPLJE (STATISTIKA)
Sobota, 23. januar, ob 18.00
JEŽICA : AKSON ILIRIJA (STATISTIKA)
Sobota, 23. januar
CINKARNA CELJE : MARIBOR (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se