Nazaj

#rakete se zberejo v sredo, v prodaji vstopnice za turnir v Mariboru

30
maj
2022
  • Članice

Ljubljana – V sredo se bo v Mariboru zbrala ženska članska košarkarska reprezentanca ter z novim selektorjem in strokovnim štabom opravila 18 dni priprav ter s tem naredila nov korak k uigravanju ekipe za domači EuroBasket prihodnje leto. Po tednu dni treningov sledita tekmi proti Grčiji in Hrvaški. Vstopnice po 5 evrov že na prodajnih mestih Eventima in Petrola.

#RAKETE JUNIJA NADALJUJEJO S PRIPRAVAMI NA DOMAČI EUROBASKET

#rakete se bodo večino časa pripravljale v Mariboru, kjer bodo po tednu dni treningov gostile tudi mednarodni prijateljski turnir. V Športni dvorani Lukna se bodo četrtek, 9. junija, ob 19. uri pomerile z Grčijo ter v soboto, 11. junija, ob 20. uri še s Hrvaško.

Pripravljalni tekmi ženske članske reprezentance
Maribor – Športna dvorana Lukna


Četrtek, 9. junij 2022, ob 19. uri
SLOVENIJA : GRČIJA

Sobota, 11. junij 2022, ob 20. uri
SLOVENIJA : HRVAŠKA


Vstopnice za mariborski turnir so že v prodaji na prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena vstopnice za posamezno tekmo je 5 evrov, za nakup paketa vstopnic za obe tekmi pa boste odšteli 8 evrov. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo prost vstop.

POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC ZA TURNIR V MARIBORU

Slovenke bodo s treningi nato nadaljevale v Kranjski Gori in se za konec priprav odpravile še v Italijo, kjer jih 17. in 18. junija čakata pripravljalni tekmi z Italijo ter Španijo.

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2023, na katerega so #rakete kot gostiteljice že uvrščene, se bodo nadaljevale jeseni. Slovenke novembra čakata dve gostovanji, in sicer 24. novembra dvoboj na Poljskem ter 27. novembra  še povratni obračun s Turkinjami. V zadnjem kvalifikacijskem ciklu februarja prihodnje leto pa bodo najprej gostile Albanijo (9. februarja) ter nato še Poljsko (12. februarja).

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2023
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se