Nazaj

Gregor Glas novi član Partizana

27
sep.
2021
  • Člani

Ljubljana - Mladi slovenski košarkar Gregor Glas je novi košarkar Partizana. Gre za deveto okrepitev Partizana za sezono 2021/22, je na svoji spletni strani objavil srbski klub. Dvajsetletnik je pred tem igral za beograjski Dynamic in domačo Sixt Primorsko.

Glas, ki je prestal preizkušnjo pri Partizanu, je z Beograjčani podpisal triletno pogodbo. Košarkar, ki v višino meri 197 cm, je v pretekli sezoni za Dynamic na tekmo dosegel povprečno 18 točk in 4,2 skoka.

S slovensko reprezentanco do 20 let je letos osvojil prvo mesto na evropskem prvenstvu, ki je v obliki challengerja potekalo v Grčiji, ob enem pa bil še MVP turnirja. Za člansko reprezentanco je zbral štiri uradne nastope.

Miha Zupan sklenil bogato košarkarsko kariero
Pred začetkom tekme med Cedevito Olimpijo in Krko je svojo bogato košarkarsko pot  uradno sklenil nekdanji slovenski reprezentant Miha Zupan.

205 centimetrov visoki krilni center je nastopal tako v Sloveniji kot v tujini. V Sloveniji je nosil drese Olimpije, Slovana in Heliosa. V tujini se je preizkusil v Grčiji, Iranu, Rusiji, Turčiji in Romuniji. Zbral je tudi 27 uradnih nastopov v reprezentančnem dresu. Pečat je pustil tudi v reprezentanci gluhih
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se