Navodila za trenerje

S projektom regijskega selekcioniranja želimo izboljšati sodelovanje klubskih trenerjev in trenerjev, ki vodijo regijske selekcije ter s tem zagotoviti povečanje učinkovitosti reprezentančnega selekcijskega procesa in strokovnega dela v klubih. Z aktivnostmi v programu namenjamo velik poudarek predvsem individualnem delu z igralci (igralkami) ter praktičnemu usposabljanju in izpopolnjevanju trenerjev. Samo s sodelovanjem namreč lahko upamo na svetlo prihodnost klubske in reprezentančne košarke v Sloveniji.

V podporo projektu in vzpostavitvi še boljšega sodelovanja ter odnosov med trenerji, ki s svojim delom sodelujemo v projektu smo na spletni strani regijskega selekcioniranja uredili tudi trenerski kotiček. V zavihku »za trenerje« boste našli osnovne podatke za pridobitev trenerske licence, etični kodeks, termine prihajajočih seminarjev in sestavljene treninge za vsako selekcijo. V prihodnje želimo zavihek izboljšati tudi z videoteko (trening priprave…) in drugim podpornim materialom za izobraževanje in podporo trenerjem.

Dokumenti:

SMOTRI IN CILJI DELA V KATEGORIJI U14
SMOTRI IN CILJI DELA V KATEGORIJAH U10 IN U12
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se