Treningi U13 fantje

1. TRENING
Prvi trening bo namenjen ponavljanju in nadgradnji elementov tehnike, zaključkov in osnovam igre 1:1 tako v obrambi kot v napadu. Zaporedje treninga si bo sledilo od tehnike brez žoge, tehnik zaustavljanja in pivotiranja, metov z zaustavljanji, podaj, vodenja in igre 1:1.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

2. TRENING
Drugi trening bo namenjen ponavljanju in nadgradnji elementov tehnike in igre 1:1 s predhodnih treningov. Zaporedje treningov si bo sledilo od tekalnih vaj z žogo, rokovanja z žogo na mestu, vodenja v gibanju, podaj in igre 1:1.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

3. TRENING
Tretji trening bo namenjen utrjevanju tehničnih elementov in igri 1:1 iz vodenja. Trening se bo začel z osnovami zapiranja, nadaljevali pa bomo s podajami in s prodori 1:0 po različnih menjavah in varanjih. V glavnem delu vadbe se bomo posvetili igri 1:1 in podajam proti obrambi ter igri 2:1 + 1.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

4. TRENING
Četrti trening bo namenjen učenju osnov ravnotežja v igri (»spacing«), skladno s tem pa bomo utrjevali vodenje, podaje, lovljenje, mete in različne zaključke. Poudarek bomo dajali tudi vtekanju z menjavo mest v igralnih situacijah 3:0. Trening bomo zaključili z igro iz spodnjega in zgornjega centra.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se