Nazaj

Prvi kvalifikacijski turnir za izbor e-reprezentance je pred vrati

03
nov.
2020
  • Ostalo

Ljubljana – Ljubitelji računalniških iger in košarke bodo to sredo dočakali začetek izbora slovenske košarkarske e-reprezentance. Na sporedu bo namreč prvi izmed štirih kvalifikacijskih turnirjev. Prijave za turnir, ki se bo začel ob 18. uri, so prek spodnje povezave odprte do ene ure  pred začetkom turnirja. Zanimivo spletno košarkarsko dogajanje bo moč v živo spremljati na kanalih Košarkarske zveze Slovenije in Društva za elektronske športe - spid.si.

PRIJAVA NA KVALIFIKACIJSKE TURNIRJE IN POGOJI SODELOVANJA

Izbor slovenske košarkarske e-reprezentance bo sestavljen iz štirih spletnih kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo potekali v sredo, 4. novembra, soboto, 7. novembra, v četrtek, 12. in nedeljo, 15. novembra 2020, od 18. ure naprej. Po štirje najboljši igralci iz posameznih kvalifikacijskih turnirjev se bodo uvrstili v veliki finale, ki bo potekal v soboto, 21. novembra 2020. Prijave na posamezen turnir se odprejo takoj po zaključku predhodnega turnirja in so odpre do ene ure pred začetkom aktualnega turnirja.

Izbor osmerice najboljših slovenskih igralcev NBA 2K21, ki se bo igral na igralni konzoli Sony PlayStation, bo moč v živo spremljati na kanalih Košarkarske zveze Slovenije in Društva za elektronske športe - spid.si.

VSE O KZS ESPORTS

Najboljših pet igralcev in tri rezerve bodo predstavljali košarkarsko e-reprezentanco Slovenije na prihajajočih turnirjih pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze FIBA. Slednja je v mesecu juniju že pripravila nekaj promocijskih turnirjev, ki so bili med spletnimi igralci odlično sprejeti.

Številne informacije glede samih kvalifikacijskih turnirjev so objavljanje na INSTAGRAM, FACEBOOK in TWITTER profilih Košarkarske zveze Slovenije.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se