Nazaj

Razpis za podelitev priznanj in nagrad KZS

05
avg.
2020
  • Ostalo

Ljubljana – V sklopu praznovanja 70-letnice bo Košarkarska zveza Slovenije podelila priznanja in nagrade za delo in prispevek slovenski košarki. Tako je IO KZS v skladu s pravilnikom o priznanjih in nagradah KZS objavil razpis za podelitev le teh. Rok za dostavo predlogov je petek, 4. september, do 12. ure. Sklep o dodelitvi priznanja in nagrad KZS bo na svoji seji v mesecu septembru sprejel Izvršni odbor KZS.

Košarkarska zveza Slovenije podeli priznanja in nagrade košarkarjem, košarkarskim športnim delavcem in drugim posameznikom ter košarkarskim in drugim organizacijam za delo in prispevek slovenski košarki. Vrste priznanj in nagrad KZS so določene s pravilnikom o priznanjih in nagradah, ki ga je na podlagi Statuta Košarkarske zveze Slovenije, IO KZS sprejel 29. marca 2010.

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH KZS

Izvršni odbor odloča o podelitvi priznanj in nagrad na podlagi razpisa ali na predlog članov KZS, razen zlate in srebrne žoge KZS, ki jo IO KZS podeli s posebnim sklepom brez javnega razpisa. V skladu s pravilnikom Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije tako objavlja razpis za podelitev nagrad in priznanj KZS. Razpisno dokumentacijo najdete na spodnji povezavi, objavljena pa je tudi na spletni strani www.kzs.si.

POVEZAVA DO RAZPISNE DOKUMENTACIJE
PREDLOGA - DOBITNIK PRIZNANJA OZ NAGRADE

Rok za dostavo predlogov je petek, 4. september, do 12. ure. Sklep o dodelitvi priznanja in nagrad KZS bo na svoji seji v mesecu septembru sprejel Izvršni odbor KZS.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se