Nazaj

Reprezentančni obisk na taboru Košarkarske zveze Slovenije

11
avg.
2020
  • Tabor KZS

Ljubljana – V nedeljo se je v Postojni začel priljubljeni tabor Košarkarske zveze Slovenije. Prva izmena je namenjena dekletom in fantom ter bo potekala do sobote, že v nedeljo pa bodo s taborom v Strunjanu začeli še najmlajši košarkarji in košarkarice. Udeležence v Postojni so obiskali reprezentanti Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Saša Zagorac in Gregor Hrovat.

Letošnja izvedba poletnih košarkarskih taborov Košarkarske zveze Slovenije je že 44. po vrsti, a hkrati prva v avgustovskem terminu. Tabori so namreč tradicionalno potekali takoj po koncu košarkarske sezone in zaključku šolskega leta, a jih je zaradi epidemije koronavirusa doletela podobna usoda, kot številne druge športne dogodke in s tem prestavitev na kasnejši termin. Tako letošnja vadba v Postojni in Strunjanu igralcem in igralkam služi kot priprava na prihajajočo sezono.

Vsako leto tabor Košarkarske zveze Slovenije obiščejo znani slovenski košarkarji ter košarkarice in letošnji ni izjema. Na torkovih popoldanskih aktivnostih so se dekletom in fantom pridružili Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Saša Zagorac in Gregor Hrovat. Udeleženci tabora so nasvete košarkarskih mojstrov poslušali z odprtimi usti, najbolj pa so se razveselili njihove prisotnosti na treningu, kjer jim je četverica pokazala kar nekaj košarkarskih trikov.

Vse aktivnosti na taboru bomo skrbno spremljali ter jih delili na družbenih omrežjih. Tako že prav lepo vabljeni, da spremljate INSTAGRAM, TWITTER oziroma FACEBOOK profil Košarkarske zveze Slovenije.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se