Nazaj

Superšolarji in Superšolarke tudi letos navdušili

03
jun.
2018
  • Košarkarski Superšolar

Ljubljana - Že 52. sezona Košarkarskega Superšolarja (nekdanji Pionirski festival) je končana. Nadobudni košarkarji in košarkarice so pod šolskimi koši znova navdušili in dokazali, da je pred njimi lepa košarkarska prihodnost. Na igriščih pa so se tudi zelo zabavali in prepričani smo, da bo letošnje šolsko leto vsem ostalo v lepem spominu.

Na koncu zanimive sezone so največ razlogov za zadovoljstvo imeli starejši učenci OŠ Domžale, starejše učenke OŠ Ob Dravinji Slovenske Konjice, mlajši učenci OŠ Grm ter mlajše učenke OŠ Staneta Žagarja Kranj, ki so prikazali največ znanja in povsem zasluženo stopili na najvišjo stopničko.

UČENCI OŠ DOMŽALE PRVAKI MED STAREJŠIMI UČENCI
FOTOGALERIJA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA ZA STAREJŠE UČENCE

UČENKE OŠ OB DRAVINJI PRVAKINJE MED STAREJŠIMI UČENKAMI
FOTOGALERIJA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA ZA STAREJŠE UČENKE

UČENCI OŠ GRM NOVO MESTO PRVAKI MED MLAJŠIMI UČENCI
FOTOGALERIJA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA ZA MLAJŠE UČENKE

UČENKE OŠ STANETA ŽAGARJA PRVAKINJE MED MLAJŠIMI UČENKAMI


Uspešen šolski košarkarski projekt pa so prepoznali tudi v podjetju dm, ki se je pridružilo partnerjem Košarkarske zveze Slovenije in prepričani smo, da bo medsebojno sodelovanje tako uspešno, kot so na šolskih košarkarskih igriščih uspešni mladi košarkarji in košarkarice.

ZGODOVINA KOŠARKARSKEGA SUPERŠOLARJA (PIONIRSKEGA FESTIVALA)

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se