Nazaj

Tabori Košarkarske zveze Slovenije prestavljeni na avgust

08
maj
2020
  • Tabor KZS

Ljubljana – Podobna usoda kot številne športne in ostale dogodke, je doletela tudi tradicionalne in med mladimi zelo priljubljene poletne košarkarske tabore. Na Košarkarski zvezi Sloveniji smo jih namreč zaradi negotove situacije bili primorani prestaviti na kasnejši termin. Glede na nadaljnje sproščanje ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa upamo, da bomo tabore namesto ob koncu šolskega leta lahko izvedli v mesecu avgustu. Prijave na vse tri tabore bodo na spletni strani www.kzs.si znova možne od srede, 13. maja dalje. Število prostih mest je omejeno.

NOVI TERMINI TABOROV KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE

TABOR ZA FANTE POSTOJNA (igralci rojeni med leti 2003 in 2007)
NEDELJA, 9.8.2020  – SOBOTA, 15.8.2020
CENA: 330 €

VEČ O TABORU KZS ZA FANTE

TABOR ZA DEKLETA POSTOJNA (igralke rojene med leti 2003 in 2007)
NEDELJA, 9.8.2020  – SOBOTA, 15.8.2020
CENA: 330 €

VEČ O TABORU KZS ZA DEKLETA

TABOR ZA NAJMLAJŠE STRUNJAN (igralci in igralke rojeni leta 2008 in mlajši)
NEDELJA, 16.8.2020 – PETEK, 21.8.2020
CENA: 310 €

VEČ O TABORU KZS ZA NAJMLAJŠE

PRIJAVE NA TABORE KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE BODO ZNOVA MOŽNE OD 13. MAJA DALJE

Da mladi košarkarji in košarkarice vendarle ne bi ostali brez izpopolnjevanja košarkarskega znanja, smo skupaj z lokalnimi partnerji pri izvedbi taborov našli nadomestni termin v mesecu avgustu. Fantje in dekleta bodo tabor v Postojni imeli istočasno, in sicer med 9. in 15. avgustom, najmlajši košarkarji in košarkarice pa bodo v Strunjanu vadili med 16. in 21. avgustom.

Število prostih mest na vseh treh taborih je omejeno. Prednost pri prijavi v avgustovski termin imajo udeleženci, ki so se na tabore že prijavili v prvotnih terminih. Po njihovih povratnih informacijah bomo prosta mesta sprostili še za preostale interesente. Prijave na vse tri tabore bodo tako na spletni strani www.kzs.si znova možne od srede, 13. maja dalje.

Seveda upamo, da bodo nadaljnji ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa omogočali izvedbo ter, da nam bodo pristojne inštitucije prižgale zeleno luč za košarkarsko vadbo v Postojni in Strunjanu.  Razmere glede trenutne situacije ter vse nadaljnje ukrepe in navodila pristojnih institucij bomo seveda podrobno spremljali ter vas glede izvedbe košarkarskih taborov redno obveščali. V kolikor bomo tabore primorani odpovedati, bomo vrnili vsa že vplačana sredstva.


Aktualne informacije pa lahko dobite pri Gašperju Pišlerju na številki 040/793-233 oziroma elektronskemu naslovu gasper.pisler@kzs.si.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se