Nazaj

Tedenski napovednik članskih tekmovanj KZS

27
dec.
2021
  • Liga Nova KBM
  • 2. SKL
  • Pokal Spar

Ljubljana – Do konca leta 2021 bodo odigrane le še štiri članske tekme v vseh tekmovanjih, aktivni bodo le še prvoligaši in igralci iz 2. SKL za moške. Kljub temu bo na voljo zelo zanimiv televizijski prenos Sportkluba iz Podčetrtka, kjer bo gostovala Rogaška, v 2. SKL pa bo mikavna tekma v Celju, kamor prihajajo Troti. Takoj po novem letu pa se pričenjajo tudi čertfinalni boji v Pokalu Spar, prvi bo na sporedu že 3. januarja. Vse štiri tekme do konca leta bo moč spremljati tudi v spletnih prenosih. 
Foto: KK Rogaška

LIGA NOVA KBM

Ekipe Lige Nova KBM bodo do konca leta 2021 odigrale skupaj še tri tekme, in sicer v sklopu 10., 11. in 12. kola. Televizijske kamere Sportkluba bodo spremljale veliki lokalni derbi med Termalci in Rogaško, Krka bo gostovala v Laškem, igralci iz Polzele pa potujejo v Šenčur. Ogledi vseh srečanj bodo kot vedno omogočeni v SPLETNIH PRENOSIH.

LIGA NOVA KBM

10. kolo


Sreda, 29. december, ob 18.00
ZLATOROG LAŠKO : KRKA (STATISTIKA)

11. kolo

Četrtek, 30. december, ob 18.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : ROGAŠKA (STATISTIKA) - prenos na Sportklubu

12. kolo

Torek, 28. december, ob 18.00
GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA LIGE NOVA KBM

2. SKL ZA MOŠKE

Do konca leta bo v 2. SKL za moške odigrana le še ena tekma in sicer bodo Celjani gostili Trote, obe ekipi pa imata isto število porazov in bo za obe zasedbi zelo pomembna tekma v boju za čim boljšo pozicijo pred končnico. Tekmo si bo mogoče ogledati tudi v spletnem prenosu.

2. SKL ZA MOŠKE
12. kolo


Četrtek, 30. december, ob 19.00
CELJE : TROTI (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 2. SKL

POKAL SPAR

V Pokalu Spar so znani vsi četrtfinalni pari in nadaljnji urnik tekmovanja, prva tekma bo odigrana že 3. januarja 2022.

RAZPORED POKALA SPAR

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se