Nazaj

Turneja pokala EuroBasketa prihaja v glavno mesto

24
maj
2023
  • Članice

Ljubljana - Pokal, ki ga bo zmagovalna ekipa EuroBasketa za dekleta dvignila v nedeljo 25. junija, po obisku Celja, Slovenske Bistrice in Novega mesta prihaja v Ljubljano, kjer ga bo moč videti v centru mesta, Tivoliju in Stanežičah.


Mednarodna košarkarska zveza FIBA je za prihajajoče evropsko prvenstvo v košarki za ženske pripravila popolnoma nov pokal za zmagovalno ekipo. Ta pokal se je v preteklem tednu na turneji po Sloveniji ustavil v krajih, kjer je svoje pripravljalne tekme igrala slovenska ženska košarkarska reprezentanca ali v njihovi neposredni bližini. Na štirih dogodkih, med drugim se je pokal ustavil tudi na finalu regionalne lige v košarki na vozičkih v Ljubljani, je pokal že videlo veliko število športnih navdušencev, prav tako pa je bilo z njim posnetih veliko fotografij, ki so jih obiskovalci objavljali na svojih družbenih omrežjih.

V nadaljevanju se bo pokal najprej mudil v Ljubljani, v četrtek 25. maja na posebnem dogodku pokrovitelja EuroBasketa, Lisce v centru Ljubljane, kjer se bo odvila tudi prav posebna modna revija, nato pa v soboto 27. maja na DM teku za ženske v ljubljanskem Tivoliju in nazadnje še na Roštiljadi v Stanežičah. Povsod bo pokal spremljal pester program z nagradnimi igrami, med katerimi so tako praktične nagrade, kot tudi vstopnice za EuroBasket za dekleta. Poleg prestolnice, bo pokal obiskal še Maribor, Koper in Kranj.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se