Nazaj

V Ljubljani potekala redna letna skupščina Košarkarske zveze Slovenije

10
jun.
2021
  • Ostalo

Ljubljana – Ob reprezentančnih aktivnostih ženske in moške članske reprezentance je v Ljubljani potekala tudi redna letna skupščina Košarkarske zveze Slovenije. Navzoči člani so po izvolitvi delovnega predsedstva, verifikacijske komisije, zapisnikarja in dveh overiteljev zapisnika v uvodu najprej potrdili zapisnik zadnje redne letne skupščine, ki je potekala 31. avgusta lani.

Prav tako je petintrideset navzočih delegatov potrdilo poročila vseh združenj, organov, častnega razsodišča in komisij, poslovno poročilo, poročilo neodvisnega revizorja ter poročilo nadzornega odbora za leto 2020. Potrjen je tudi finančni načrt za leto 2021, v celoti pa so bili sprejeti tudi predlogi za dopolnitev Registracijskega in Disciplinskega pravilnika.

Pred skupščino so se na 52. redni seji, zadnji pred poletjem, sestali tudi člani Izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije. Potrdili so modifikacijo Tekmovalnih propozicij mlajših starostnih kategorij, potrdili liste tehničnih komisarjev za prihodnjo tekmovalno sezono ter sprejeli tekmovalni koledar za sezono 2021/2022. Le ta se bo s prvim kolom državnega prvenstva začela predvidoma 2. oktobra, tradicionalni uvod pa bo tekma Superpokala na praznik slovenske košarke 17. septembra.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se