Nazaj

V Novem mestu Dan dobrodelnega košarkanja

11
dec.
2019
  • Ostalo

Ljubljana - Košarkarski klub Žoltasti Troti v Športnem centru Livada v Novem mestu v soboto, 21. decembra 2019, pripravlja že 8. vseslovenski Dan dobrodelnega košarkanja (DDK). Namen dogodka je s košarko omogočiti boljši jutri ljudem v stiski.
Avtor: Žoltasti Troti


Sporočilo KK Žoltasti Troti: Tudi ob koncu letošnjega leta se boste lahko pozabavali v družbi košarkarskih prijateljev, zaigrali na turnirju 3x3 in s tem polepšali praznično vzdušje ljudem potrebnim pomoči. Namen dogodka je s košarko omogočiti boljši jutri ljudem v stiski in tudi letos bomo zbrana sredstva namenili humanitarni organizaciji in s košarko omogočili boljši in svetlejši jutri. Prijave zbiramo na spletni strani www.1ka.si/a/243406.

Ekipo lahko sestavljajo največ štirje košarkarji/košarkarice. Prijavnina znaša 10€ na igralca in bo v celoti namenjena za letošnji dobrodelni cilj. Najboljše ekipe čakajo bogate praktične nagrade, vse udeležence pa zanimiv športno–kulturni program in dobra košarkarska zabava. Veseli in hvaležni bomo, če o dogodku obvestite svoje prijatelje in znance. Košarkarsko druženje se bo zaključilo z ogledom tekme 2. SKL med Troti in Hrastnikom. To bo tudi jubilejna 100. tekma članskega moštva KK Troti v okviru ligaških tekmovanj v organizaciji Košarkarske zveze Slovenije.

VEČ INFORMACIJ  

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se