Nazaj

V četrtek začetek DP šolskih košarkarskih tekmovanj

09
jan.
2019
  • Košarkarski Superšolar

Ljubljana – Z začetkom novega koledarskega leta zaživijo tudi šolska košarkarska igrišča. Uvod v tekmovanje na državni ravni pod šolskimi koši bomo dočakali v četrtek, ko bodo na parket stopili osnovnošolci in osnovnošolke.

Že 53. izvedba Košarkarskega Superšolarja se bo v četrtek začela s turnirjem starejših učencev v Miklavžu, prvo tekmo pa bodo v Cerknici odigrale tudi starejše učenke. Za konec uvodnega tedna bodo učenci na parket stopili še v Mengšu.

Izjemno živahno bo na šolskih košarkarskih igriščih že naslednji teden, ko bodo začetek sezone dočakali še srednješolci in srednješolke. Dijake uvod v torek čaka v Celju, dijakinje pa v četrtek v Mariboru.

KOŠARKARSKI SUPERŠOLAR ZA STAREJŠE UČENCE – RAZPORED ČETRTFINALNIH TURNIRJEV
KOŠARKARSKI SUPERŠOLAR ZA STAREJŠE UČENKE – RAZPORED ČETRTFINALNIH TURNIRJEV
DPSŠ V KOŠARKI ZA DIJAKE – RAZPORED ČETRTFINALNIH TURNIRJEV
DPSŠ V KOŠARKI ZA DIJAKINJE – RAZPORED ČETRTFINALNIH TURNIRJEV

Četrtfinalni turnirji v vseh štirih kategorijah bodo na sporedu do srede, 23. januarja, pravega počitka za najbolj uspešne ekipe pa ne bo, saj jih v prvi polovici meseca februarja čakajo že polfinalni turnirji.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se