Nazaj

V novembru izbor košarkarske e-reprezentance

26
okt.
2020
  • Ostalo

Ljubljana – Po septembrski predstavitvi vstopa Košarkarske zveze Slovenije na trg e-športov, bo novembra nastopil čas za selekcijski proces izbora osmerice najboljših slovenskih igralcev NBA 2K21, ki se bo igral na igralni konzoli Sony PlayStation. Najboljših pet igralcev in tri rezerve bodo predstavljali košarkarsko e-reprezentanco Slovenije na prihajajočih turnirjih pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze FIBA. Prvi kvalifikacijski turnir bo na sporedu v sredo, 4. novembra.

VSE O KZS ESPORTS


Izbor slovenske košarkarske e-reprezentance bo sestavljen iz štirih spletnih kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo potekali v sredo, 4. novembra, soboto, 7. novembra, v četrtek, 12. in nedeljo, 15. novembra 2020, od 18. ure naprej. Po štirje najboljši igralci iz posameznih kvalifikacijskih turnirjev se bodo uvrstili v veliki finale, ki bo potekal v soboto, 21. novembra 2020. Vsi turnirji bodo prenašani v živo na kanalih Košarkarske zveze Slovenije in Društva za elektronske športe - spid.si.

Najboljših pet igralcev in tri rezerve bodo s Košarkarsko zvezo Slovenije podpisali ekskluzivne pogodbe ter predstavljali košarkarsko e-reprezentanco Slovenije na prihajajočih turnirjih pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze FIBA. Slednja je v mesecu juniju že pripravila nekaj promocijskih turnirjev, ki so bili med spletnimi igralci odlično sprejeti. Hkrati bodo sodelovali tudi na drugih košarkarskih aktivnostih,  vključno s pripravami, prisotnostjo na izbranih dogodkih, sodelovanjem na partnerskih dogodkih, itd.

1. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – SREDA, 4. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
2. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – SOBOTA, 7. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
3. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – ČETRTEK, 12. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
4. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – NEDELJA, 15. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
FINALNI TURNIR – SOBOTA, 21. NOVEMBRA 2020

PRIJAVA NA KVALIFIKACIJSKE TURNIRJE IN POGOJI SODELOVANJA


Številne informacije glede samih kvalifikacijskih turnirjev bodo v prihodnjih dneh objavljanje na INSTAGRAM, FACEBOOK in TWITTER profilih Košarkarske zveze Slovenije.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se