Nazaj

V prodaji vstopnice za pripravljalni tekmi #mojtim v Celju

15
jul.
2022
  • Člani

Ljubljana – Moška članska košarkarska reprezentanca bo s pripravami na pestro košarkarsko poletje začela v ponedeljek, 25. julija. Selektor Aleksander Sekulić bo seznam reprezentantov razkril sredi prihodnjega tedna. #mojtim bo med pripravami odigral šest prijateljskih tekem. Prvi dve ga čakata že 4. in 6. avgusta, ko se bo v Celju pomeril z Nizozemsko in Črno goro. Vstopnice za ogled tekem so že na voljo na prodajnih mestih Eventima in Petrola.

Slovenci bodo s pripravami začeli 25. julija. Pripravljali se bodo v Kranjski Gori, Laškem, Celju, Ljubljani in Carigradu. Selektor Aleksander Sekulić bo seznam reprezentantov, na katere računa v pestrem košarkarskem poletju, razkril sredi prihodnjega tedna.

#mojtim bo med pripravami odigral šest pripravljalnih tekem. Prvi dve ga čakata že 4. in 6. avgusta, ko se bo v Celju pomeril z Nizozemsko in Črno goro. Na turnirju v Carigradu se bodo Slovenci 12. in 13. avgusta pomerili s Turčijo in Ukrajino, 17. avgusta pa bo, v ponoviti finala evropskega prvenstva iz leta 2017, v Stožicah na Telemachovem spektaklu gostovala Srbija. Zadnjo pripravljalno tekmo bodo v Celju odigrali 20. avgusta, ko jim bo na drugi strani igrišča stala Hrvaška.

PRIPRAVLJALNE TEKME #MOJTIM

Četrtek, 4. avgust 2022, ob 20.15 - Celje
SLOVENIJA : NIZOZEMSKA

Sobota, 6. avgust 2022, ob 20.15 - Celje
SLOVENIJA : ČRNA GORA

Petek, 12. avgust 2022, Carigrad
TURČIJA : SLOVENIJA

Sobota, 13. avgust 2022, Carigrad
SLOVENIJA : UKRAJINA

Sreda, 17. avgust 2022, ob 20,15 - Ljubljana
TELEMACHOV SPEKTAKEL SLOVENIJA : SRBIJA

Sobota, 20. avgust 2022, ob 20.15 - Celje
SLOVENIJA : HRVAŠKA


Vstopnice za pripravljalni tekmi v Celju na prodajnih mestih Eventima in Petrola
Prvi dve tekmi Slovence torej čakata 4. in 6. avgusta, ko se bodo v Celju ob 20.15 uri pomerili z Nizozemsko in Črno goro. Vstopnice za ogled tekem so že na voljo na prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cene posamezne vstopnice v predprodaji so 20, 25 oziroma 30 evrov, na dan tekme pa se cene vstopnic začnejo pri 30 evrih. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Vse informacije o cenah vstopnic in možnost spletnega nakupa najdete na spodnji povezavi. Vstopnice za Telemachov spektakel med Slovenijo in Srbijo v Stožicah bodo na voljo od 25. julija dalje.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC ZA PRIPRAVLJALNI TEKMI V CELJU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se